Onderdeel van F‑Secure TOTAL

SENSE-beveiligings­router

F-Secure SENSE-beveiligings­router is niet langer beschikbaar, maar u kunt onze andere online beveiligings­producten bekijken.

Ondersteuning voor bestaande gebruikers van SENSE-routers

Als u een SENSE-beveiligings­router hebt en vragen hebt of hulp nodig hebt, gaat u naar onze Help-pagina’s voor SENSE. U kunt ook contact opnemen met een F‑Secure expert via onze ondersteunings­pagina’s.

Wat is F-Secure SENSE?

WiFi-beveiligings­router

De SENSE-router biedt u snelle wifi en beschermt alle online activiteiten in uw huis. Het blokkeert schadelijke websites en andere bedreigingen en beveiligt al uw smart-apparaten tegen cyberaanvallen.

App om het netwerk te beheren

Het installeren en beheren van uw beveiligde thuisnetwerk is eenvoudig dankzij de SENSE-app. Deze helpt u met het instellen en houdt u op de hoogte van de beveiliging van elk apparaat in uw huis.

Hoe SENSE werkt

Premium beveiliging

Met de SENSE-beveiligings­router is uw premium cyber­beveiligings­pakket van F‑Secure TOTAL compleet.

Bescherm nieuwe smart-apparaten

SENSE is de enige manier om moderne smart-apparaten zoals televisies, game­consoles en verbonden huishoudelijke apparaten te beschermen.

Eenvoudig in te stellen

SENSE is direct uit de doos heel eenvoudig in te stellen, dankzij een app die u laat zien hoe u al uw apparaten instelt en met uw nieuwe beveiligde netwerk verbindt.

Continu bijgewerkt

In tegenstelling tot normale routers wordt SENSE continu en automatisch bijgewerkt met nieuwe functies en bescherming tegen alle nieuwste online bedreigingen.