Jatka F‑Secure-tilaustasi

Onko sinulla käytössäsi F‑Secure TOTAL, SAFE tai ID PROTECTION?

Voit hallinnoida tilaustasi My F‑Securessa. Kirjaudu sisään ja uusi tilauksesi valitsemalla Uusi nyt.

Kirjaudu My F‑Secureen

Tiesitkö, että voit uusia tilauksesi myös tuotteen kautta?

Avaa tuote ja siirry valikossa tilauksiin. Napsauta painiketta ja toimi ohjeiden mukaan.

Onko sinulla käytössäsi Internet Security, FREEDOME VPN, Anti‑Virus tai KEY?

Onko sinulla käytössäsi FREEDOME VPN, Internet Security, Anti‑Virus tai KEY?

Voit uusia tilauksen ostamalla lisenssi­koodin ja kirjoittamalla sen tuotteeseen. Valitse tuote ja jatka uusimis­sivulle.

Jatka Internet Security ‑tilaustasi

Jatka FREEDOME VPN ‑tilaustasi

Jatka Internet Security ‑tilaustasi

Jatka Anti-Virus-tilaustasi

Jatka KEY ‑tilaustasi

Usein kysyttyä

Asian selvittäminen vaihtelee sen mukaan, mitä tuotetta ja laitetta käytät. Helpoin tapa selvittää asia on asettaa hiiren osoitin laitteessa olevan tuote­kuvakkeen tai tuotteen päälle. Olemme koonneet vaiheittaiset ohjeet.

Jos haluat ostaa TOTAL-, SAFE- tai ID PROTECTION ‑tuotteen maksuttoman kokeilu­jakson jälkeen, kirjaudu My F‑Secure ‑palveluun ja valitse oikeasta ylä­kulmasta Osta nyt.

Jos haluat ostaa FREEDOME VPN:n, avaa sovellus ja siirry valikosta Tilaus-kohtaan.

Valitse tuote alta ja valitse sitten alusta, johon haluat tuotteen asentaa, ja toimi ohjeiden mukaan.

Jos olet unohtanut My F‑Secure ‑sala­sanasi, voit valita kirjautumis­sivulla Unohdin sala­sanani ‑vaihto­ehdon ja palauttaa sala­sanasi ohjeiden mukaan.

Jos olet unohtanut sala­sanasi lisäksi sen, mitä sähkö­posti­osoitetta olet käyttänyt My F‑Secure ‑palvelussa, sinun on pyydettävä apua tueltamme.

Kirjaudu My F‑Secure ‑palveluun ja valitse avattavasta valikosta nimesi kohdalta Tilin asetukset. Kirjoita uusi sähkö­posti­osoitteesi kenttään, jossa lukee F‑Secure-sähkö­posti­osoitteesi ja valitse Tallenna muutokset. Valmista!

Jos olet valinnut, että tilauksesi uusitaan manuaalisesti, sinun on ensin uusittava olemassa oleva tilaus samalla lisenssi­määrällä. Kun olet uusinut tilauksesi, voit lisätä lisenssi­määrää napsauttamalla My F‑Secure ‑palvelussa olevaa Osta lisää ‑painiketta.

Jos sinulla on automaattisesti uusiutuva tilaus, voit kirjautua My F‑Secure ‑palveluun ja lisätä lisenssi­määrää napsauttamalla Osta lisää ‑painiketta.

Jos et ole varma, miten tilauksesi uusitaan, löydät tiedon kirjautumalla My F‑Secure ‑palveluun, napsauttamalla Tilaus-painiketta ja etsimällä Uusiminen-kohdan.

Jos sinulla on automaattisesti uusiutuva tilaus, voit peruuttaa tilauksesi kirjautumalla My F‑Secure ‑palveluun ja napsauttamalla Tilaus-painiketta. Valitse Tilauksen hallinta ‑kohdasta Haluan peruuttaa automaattisen uusimisen ja sitten Peruuta tilaus. Tämä peruuttaa kaikki tulevat uusimiset.

Jos olet valinnut manuaalisen uusimisen, tilaus peruutetaan automaattisesti, jos et uusi sitä manuaalisesti ennen umpeutumis­päivää.

Jos et ole varma, miten tilauksesi uusitaan, löydät tiedon kirjautumalla My F‑Secure ‑palveluun, napsauttamalla Tilaus-painiketta ja etsimällä Uusiminen-kohdan.

Tarvitsetko tukea?

Lue tuotteidemme käyttö­oppaita tai ota yhteyttä F‑Securen asian­tuntijaan.

Lue tuotteiden käyttöoppaita

Saat ohjeita tuotteidemme käyttöoppaista.

Hanki tukea

Siirry tuki­sivuillemme, niin saat vastauksia kysymyksiisi, voit keskustella ja ottaa yhteyttä F‑Securen asian­tuntijaan.