Forny dit F‑Secure abonnement

Bruger du F‑Secure TOTAL, SAFE eller ID PROTECTION?

Dit abonnement administreres i My F‑Secure. Log på, og klik på Forny nu for at forny dit abonnement.

Log på My F-Secure

Vidste du, at du også kan forny dit abonnement via produktet?

Åbn dit produkt, og gå til abonnementer i menuen. Klik på knappen, og følg anvisningerne.

Bruger du Internet Security, FREEDOME VPN, Anti‑Virus eller KEY?

Bruger du FREEDOME VPN, Internet Security, Anti‑Virus eller KEY?

Du kan forny ved at købe en licens­kode og blot indtaste den i produktet. Vælg dit produkt, og fortsæt til fornyelses­siden.

Forny Internet Security

Forny FREEDOME VPN

Forny Internet Security

Forny Anti-Virus

Forny KEY

Ofte stillede spørgsmål

Det er forskelligt fra produkt til produkt og den enhed, du bruger. Det er nemmest at finde produkt­ikonet eller produktet på din enhed og lade muse­markøren hvile over det. Vi har samlet en trinvis vej­ledning du kan følge.

Hvis du vil købe TOTAL, SAFE eller ID PROTECTION efter din gratis prøve­periode, skal du logge på My F‑Secure og klikke på Køb nu øverst til højre.

Hvis du vil købe FREEDOME VPN, skal du åbne appen og gå til Abonnement fra menuen.

Klik på produktet herunder, vælg den plat­form, du vil installere på, og følg instruktionerne.

Hvis du glemt din adgangs­kode til My F‑Secure, kan du klikke på Har du glemt din adgangs­kode?logon­siden og følge instruktionerne for at nulstille din adgangs­kode.

Hvis du har glemt, hvilken e‑mail­adresse du bruger til My F‑Secure og også din adgangs­kode, er du nødt til at kontakte vores support for at få hjælp.

Log på My F‑Secure, og gå til Konto­indstillinger i rulle­menuen, hvor dit navn findes. Skriv din nye e‑mail­adresse i feltet Din e‑mail­adresse til F‑Secure, og klik på Gem ændringer. Sådan!

Hvis du har valgt at forny dit abonnement manuelt, skal du først forny dit eksisterende abonnement med det samme antal licenser. Når abonnementet er fornyet, kan du klikke på knappen Køb mere i My F‑Secure for at forøge antallet af licenser.

Hvis du har et abonnement med automatisk fornyelse, skal du logge på My F‑Secure og klikke på knappen Køb mere for at forøge antallet af licenser.

Hvis du ikke er sikker på, hvilken fornyelses­type du har, kan du finde oplysningerne ved at logge på My F‑Secure, klikke på knappen Abonnement og finde Fornyelse.

Hvis du har et abonnement med automatisk fornyelse, kan du opsige abonnementet ved at logge på My F‑Secure og klikke på knappen Abonnement. Vælg Jeg vil annullere automatisk fornyelse under Administrer dit abonnement, og klik på Opsig dit abonnement. Dermed annulleres kommende fornyelser.

Hvis du har valgt at forny dit abonnement manuelt, opsiges abonnementet automatisk, hvis du ikke manuelt påbegynder fornyelsen inden udløbs­datoen.

Hvis du ikke er sikker på, hvilken fornyelses­type du har, kan du finde oplysningerne ved at logge på My F‑Secure, klikke på knappen Abonnement og finde Fornyelse.

Har du brug for support?

Læs vores produkt­bruger­vejledninger, eller kontakt en F‑Secure-ekspert.

Læs produkt­bruger­vejledninger

Få hjælp og anvisninger ved at læse vores produkt­bruger­vejledninger.

Få support

Gå til vores support­sider for at finde svar, chatte eller kontakte en F‑Secure-ekspert.