Forny F‑Secure-abonnementet

Bruker du F‑Secure TOTAL, SAFE eller ID PROTECTION?

Abonnementet ditt administreres i My F‑Secure. Logg på og klikk på Forny nå for å fornye abonnementet.

Logg på My F‑Secure

Visste du at du også kan fornye abonnementet via produktet?

Åpne produktet og gå til abonnementer i menyen. Klikk på knappen og følg instruksjonene.

Bruker du Internet Security, FREEDOME VPN, Anti‑Virus eller KEY?

Bruker du FREEDOME VPN, Internet Security, Anti‑Virus eller KEY?

Du kan fornye ved å kjøpe en lisens­kode og legge den inn i produktet. Velg produkt og fortsett til siden for fornyelse.

Forny Internet Security

Forny FREEDOME VPN

Forny Internet Security

Forny Anti-Virus

Forny KEY

Vanlige spørsmål

Hvordan du finner ut det, varierer etter produktet og enheten du bruker. Den enkleste måten er å finne produktikonet eller produktet på enheten, og holde muse­pekeren over. Vi har satt sammen en trinnvis vei­ledning som du kan følge.

Hvis du vil kjøpe TOTAL, SAFE eller ID PROTECTION etter den gratis prøve­perioden, må du logge på My F‑Secure og klikke på Kjøp nå øverst til høyre.

Hvis du vil kjøpe FREEDOME VPN, åpner du appen og går til Abonnement fra menyen.

Klikk på produktet nedenfor og velg platt­formen du vil installere på. Deretter følger du instruksjonene.

Hvis du har glemt pass­ordet til My F‑Secure, kan du klikke på Glemt pass­ordet?påloggingssiden og følge instruksjonene for å tilbakestille pass­ordet.

Hvis du har glemt hvilken e-post­adresse du brukte til My F‑Secure i tillegg til pass­ordet, må du kontakte støtte for å få hjelp.

Logg på My F‑Secure og gå til Konto­innstillinger i nedtrekks­menyen der navnet ditt er. Skriv inn den nye e-post­adressen i feltet der det står E-post­adressen din for F‑Secure og klikk på Lagre endringer. Ferdig!

Hvis du har valgt å fornye abonnementet ditt manuelt, må du først fornye det eksisterende abonnementet med samme lisens­nummer. Når du har fornyet abonnementet, kan du klikke på Kjøp mer-knappen i My F‑Secure for å øke lisens­antallet.

Hvis du har et abonnement med automatisk fornyelse, logger du på My F‑Secure og klikker på Kjøp mer-knappen for å øke lisens­antallet.

Hvis du er usikker på hva slags fornyelses­alternativ du har, kan du finne den informasjonen ved å logge på My F‑Secure, klikke på Abonnement-knappen og se etter Fornyelse.

Hvis du har et abonnement med automatisk fornyelse, kan du stoppe abonnementet ved å logge på My F‑Secure og klikke på Abonnement-knappen. Velg Jeg vil kansellere automatisk fornyelse under Behandle abonnementet, og klikk på Kanseller abonnementet. Dette vil kansellere kommende fornyelser.

Hvis du har valgt å fornye abonnementet manuelt, kanselleres abonnementet automatisk hvis du ikke starter fornyelsen manuelt før utløps­datoen.

Hvis du er usikker på hva slags fornyelses­alternativ du har, kan du finne den informasjonen ved å logge på My F‑Secure, klikke på Abonnement-knappen og se etter Fornyelse.

Trenger du hjelp?

Les brukerveiledningene for produktene våre eller kontakt en F‑Secure-ekspert.

Les bruker­veiledninger for produkter

Få hjelp og instruksjoner ved å lese bruker­veiledningene for produktene våre.

Få kundestøtte

Gå til støttesidene for å finne svar, chatte eller kontakte en F‑Secure-ekspert.