Verleng uw F‑Secure abonnement

Gebruikt u F‑Secure TOTAL, SAFE of ID PROTECTION?

Uw abonnement wordt beheerd in My F‑Secure. Meld u aan en klik op Nu verlengen om uw abonnement te verlengen.

Aanmelden bij My F‑Secure

Wist u dat u uw abonnement ook kunt verlengen via het product?

Open uw product en ga naar abonnementen in het menu. Klik op de knop en volg de instructies.

Gebruikt u Internet Security, FREEDOME VPN, Anti‑Virus of KEY?

Gebruikt u FREEDOME VPN, Internet Security, Anti‑Virus of KEY?

U kunt verlengen door een licentie­code te kopen en deze in te voeren in het product. Kies uw product en ga door naar de verlengings­pagina.

Internet Security verlengen

FREEDOME VPN verlengen

Internet Security verlengen

Anti-Virus verlengen

KEY verlengen

Veelgestelde vragen

Verschillen vinden tussen het product en het apparaat dat u gebruikt. De eenvoudigste manier is om het product­pictogram of product op uw apparaat te vinden en de muis­aanwijzer erboven te plaatsen. We hebben hier een staps­gewijze instructie gemaakt die u kunt volgen.

Als u TOTAL, SAFE of ID PROTECTION wilt kopen na uw gratis proef­versie, meldt u zich aan bij My F‑Secure en klikt u op Nu kopen in de rechter­boven­hoek.

Als u FREEDOME VPN wilt kopen, opent u de app en gaat u naar Abonnement vanuit het menu.

Klik op het product hieronder, kies het platform dat u wilt installeren en volg de instructies.

Als u uw wacht­woord voor My F‑Secure bent vergeten, kunt u op Mijn wacht­woord vergeten klikken op de aanmeld­pagina en de instructies volgen om uw wacht­woord te resetten.

Als u bent vergeten welk e‑mail­adres u hebt gebruikt voor My F‑Secure en uw wacht­woord, moet u contact opnemen met de onder­steuning voor hulp.

Meld u aan bij My F‑Secure en ga naar Account­instellingen in het keuze­menu waar uw naam wordt weergegeven. Typ uw nieuwe e‑mail­adres in het veld waar staat Uw e‑mail­adres voor F‑Secure en klik op Wijzigingen opslaan. Klaar!

Als u hebt aangegeven dat u uw abonnement handmatig wilt verlengen, moet u eerst uw bestaande abonnement verlengen met hetzelfde aantal licenties. Nadat u uw abonnement hebt verlengd, kunt u op de knop Meer kopen klikken in My F‑Secure om het aantal licenties te verhogen.

Als uw abonnement automatisch wordt verlengd, meldt u zich aan bij My F‑Secure en klikt u op de knop Meer kopen om het aantal licenties te verlengen.

Als u niet zeker weet welk verlengings­type u hebt, kunt u doe informatie vinden door u aan te melden bij My F‑Secure, op de knop Abonnement te klikken en te zoeken naar Verlengen.

Als uw abonnement automatisch wordt verlengd, kunt u uw abonnement annuleren door u aan te melden bij My F‑Secure en te klikken op de knop Abonnement. Selecteer onder Uw abonnement beheren de optie Ik wilt automatisch verlengen annuleren en klik op Uw abonnement annuleren. Hiermee worden geplande verlengingen geannuleerd.

Als u ervoor hebt gekozen uw abonnement handmatig te verlengen, wordt het abonnement automatisch geannuleerd als u het verlengen niet handmatig start voor de vervaldatum.

Als u niet zeker weet welk verlengings­type u hebt, kunt u doe informatie vinden door u aan te melden bij My F‑Secure, op de knop Abonnement te klikken en te zoeken naar Verlengen.

Hebt u ondersteuning nodig?

Lees onze gebruikers­hand­leidingen voor producten of neem contact op met een F‑Secure expert.

Lees gebruikers­hand­leidingen voor producten

Krijg hulp en instructies door onze gebruikers­hand­leidingen voor producten te lezen.

Ondersteuning krijgen

Ga naar onze ondersteunings­pagina’s voor antwoorden, om te chatten of om contact op te nemen met een F‑Secure expert.