Välkommen till My F‑Secure

I My F‑Secure kan du

De senaste produkt­förbättringarna

Den nya funktionen Hjälp vid identitets­stöld har lagts till för dig som har TOTAL eller en ID PROTECTION-prenumeration. Få råd och hjälp av experter om vad du bör göra om du råkar ut för identitets­stöld eller om dina person­uppgifter har läckt ut på nätet.

Läs mer om Hjälp vid identitetsstöld

Har du frågor om My F‑Secure?

My F-Secure är utgångs­punkten för ditt skydd. Här har du översikt och kan hantera alla enheter som skyddas med din F‑Secure-prenumeration*.

Med ett My F-Secure-konto kan du anpassa säkerheten efter dina individuella behov, exempelvis lägga till eller ta bort enheter, visa priser eller prenumerations­alternativ.

*My F‑Secure-konto är obligatoriskt för F‑Secure TOTAL, F‑Secure SAFE och F‑Secure ID PROTECTION.

Om du har köpt F‑Secure TOTAL, SAFE eller ID PROTECTION behöver du skapa ett My F‑Secure-konto för att installera och börja skydda dina enheter. Det är super­enkelt!

Om du inte har köpt några produkter än kan du skapa ett konto för My F‑Secure och få obegränsad till­gång till våra pris­vinnande produkter för att prova under 30 dagar utan krav på att köpa produkterna efter prov­perioden.

Om du har en prenumeration på F‑Secure TOTAL, F‑Secure SAFE eller F‑Secure ID PROTECTION behöver du logga in på ditt My F‑Secure-konto och klicka på Förnya nu. Om du har FREEDOME VPN utan registrering kan du klicka på Förnya nu i klienten eller följa instruktionerna i vilket som helst av de e‑post­meddelanden om förnyelse som du har mottagit.

Om du behöver fler licenser för din F‑Secure-prenumeration kan du följa dessa riktlinjer:

  1. Logga in på My F‑Secure med användar­namnet och lösen­ordet för ditt konto
  2. Klicka på knappen Köp fler. Obs! Antalet licenser som du har för din aktuella prenumeration och antalet som du har i din kredit visas till vänster.
  3. Klicka på Nästa.
  4. Under Granska din prenumerations­uppgradering:
    1. Kontrollera licens­perioden och det totala antalet valda enheter och
    2. Klicka på Köp nu.
  5. När vi har tagit emot din betalning skickas en bekräftelse till dig via e‑post och de ytterligare licenserna läggs till på ditt My F‑Secure-konto.

Du hittar användbara rikt­linjer och svar på frågor på våra hjälp­sidor. Välj din F‑Secure-produkt för att komma till rätt guide. Om du fort­farande behöver hjälp eller har frågor kan du kontakta en F‑Secure-expert på chatt eller telefon via våra support­sidor.