Welkom bij My F‑Secure

In My F‑Secure kunt u

Nieuwste product­verbeteringen

SAFE-internetbeveiliging heeft een nieuwe, verbeterde look en andere verbeteringen. Met de nieuwe weergave Mensen en apparaten kunt u de bescherming van uw apparaten recht­streeks op mobiele apparaten beheren.

Meer informatie over SAFE

Hebt u vragen over My F‑Secure?

My F‑Secure is het centrum van uw beveiliging. Hier vindt u een over­zicht en kunt u alle apparaten beheren die onder uw F‑Secure-abonnement worden beschermd*.

Met een My F‑Secure-account kunt u de beveiliging aan uw individuele behoeften aanpassen, zoals apparaten toevoegen of verwijderen, prijs- of abonnements­opties bekijken, andere producten bekijken of ouderlijk toezicht beheren.

*My F‑Secure-account is vereist voor F‑Secure TOTAL, F‑Secure SAFE en F‑Secure ID PROTECTION.

Als u F‑Secure TOTAL, SAFE of ID PROTECTION hebt gekocht, moet u een My F‑Secure-account maken om deze te installeren en uw apparaten te beschermen. Het is heel eenvoudig.

Als u nog geen producten hebt gekocht, kunt u een account voor My F‑Secure maken en 30 dagen lang onbeperkte toegang krijgen tot onze bekroonde producten om deze uit te proberen. Na de proef­periode bent u niet verplicht om de producten te kopen.

Als u een abonnement op F‑Secure TOTAL, F‑Secure SAFE of F‑Secure ID PROTECTION hebt, meldt u zich aan op uw My F‑Secure-account en klikt u op Nu vernieuwen. Als u FREEDOME VPN zonder registratie hebt, kunt u nu op Nu vernieuwen klikken in de client of een van de vernieuwings-e‑mails die u hebt ontvangen.

Volg deze richtlijnen als u meer licenties nodig hebt voor uw F‑Secure-abonnement:

  1. Meld u aan op My F‑Secure met de gebruikers­naam en het wacht­woord van uw account.
  2. Klik op de knop Meer kopen. Opmerking: links ziet u het aantal licenties dat u in uw huidige abonnement en met uw credit hebt.
  3. Klik op Volgende.
  4. Onder Uw abonnements­upgrade beoordelen:
    1. Controleer de licentie­periode en het aantal geselecteerde apparaten; en
    2. Klik op Nu kopen.
  5. Zodra uw betaling is ontvangen, wordt een bevestigings-e‑mail naar u verzonden en worden de aanvullende licenties aan uw My F‑Secure-account toegevoegd.

Op onze hulppagina’s kunt u nuttige richt­lijnen en antwoorden op vragen vinden. Kies simpelweg uw F‑Secure-product voor de juiste handleiding. Als u nog steeds hulp nodig hebt of meer vragen hebt, neemt u contact op met een F‑Secure-expert via de chat of telefoon op onze ondersteunings­pagina’s.