F-Secure Cloud Protection for Salesforce

Met geavanceerde analysefunctionaliteit lichten we al uw bestanden en URL's door om te waarborgen dat al uw content vrij is van malware en aan de richtlijnen voldoet.

GEAVANCEERDE ANALYSEFUNCTIONALITEIT

Uitgebreide rapportage, geavanceerde beveiligingsanalyses en volledige audit trails waarborgen een efficiënte incidentrespons.

IN DRIE MINUTEN KLAAR VOOR GEBRUIK

Een gestroomlijnd installatieproces via AppExchange zorgt ervoor dat u in een paar minuten aan de slag kunt gaan.

GEEN MIDDLEWARE VEREIST

De integratie tussen de clouds van Salesforce en F-Secure maakt een einde aan de noodzaak van middleware en kostbare implementatietrajecten.

SAMEN MET SALESFORCE ONTWIKKELD

De oplossing is samen met Salesforce ontwikkeld om een vlekkeloze integratie te waarborgen.

Cloud-diensten veranderen de regels van het spel op het gebied van cybersecurity

De cloud biedt organisaties de mogelijkheid om aspecten van hun IT-omgeving uit te besteden aan capabele dienstverleners. Cloud-bedrijven bewijzen keer op keer dat hun systemen qua effectiviteit, efficiëntie en beveiliging beter presteren dan oplossingen op locatie. Cloud-diensten zijn bovendien minder bronintensief en reduceren de operationele complexiteit.

Welke verantwoordelijkheid heb ik voor de beveiliging als ik cloud-diensten gebruik?

De cloud biedt organisaties de mogelijkheid om aspecten van hun IT-omgeving uit te besteden aan capabele dienstverleners. Cloud-bedrijven bewijzen keer op keer dat hun systemen qua effectiviteit, efficiëntie en beveiliging beter presteren dan oplossingen op locatie. Cloud-diensten zijn bovendien minder bronintensief en reduceren de operationele complexiteit.

F-Secure Cloud Protection for Salesforce vult de beveiligingsfunctionaliteit van Salesforce aan en zet die kracht bij. Daarmee maakt het een einde aan risico's rond bestanden en URL's die door gebruikers worden geüpload.

Bekijk de onderstaande video's om meer te weten te komen over de manier waarop F-Secure Cloud Protection for Salesforce bescherming tegen cyberaanvallen biedt voor:

In nauwe samenwerking met Salesforce

Onze unieke oplossing controleert het veiligheidsgehalte van bestanden en links die via de cloud worden uitgewisseld, zonder nadelige gevolgen voor de prestaties. Niet voor niets krijgen we lof van tal van Salesforce-gebruikers in alle delen van de wereld. Geheel volgens de geest van de cloud maken de beveiliging van Salesforce-omgevingen even simpel als effectief.

Ontdek hoe F-Secure en Salesforce samenwerken
Salesforce Cloud
Premium Services
 • Shield Platform Encryption
 • Shield Event Monitoring
 • Shield Field Audit Trail
Application Services
 • Identity & Single Sign On
 • Beleidsregels voor wachtwoorden
 • Two-factor authenticatie
 • Gebruikersrollen en -machtigingen
 • Beveiliging op rij- en veldniveau
Netwerkdiensten
 • HTTPS-encryptie
 • Penetratietests
 • Detectie van geavanceerde bedreigingen
 • Veilige firewalls
 • Aanmeldings­beperkingen op basis van IP‑adressen
Infrastructuurdiensten
 • Veilige datacenters
 • Back-ups en disaster recovery
 • Real-time replicatie
 • Certificeringen door externe partije
 • Audits van klantenomgevingen

+

F-Secure
Partnerdiensten
F-Secure Cloud Protection
 • Real-time bedreigingsinformatie
 • Antivirusbescherming op basis van meerdere engines
 • Slimme sandboxing in de cloud
 • Rapportage- en auditingdienst
 • Beveiligingsanalyses

Hoe wij u beschermen

F-Secure Cloud Protection for Salesforce maakt gebruik van onze baanbrekende Security Cloud-technologie. Die combineert real-time bedreigingsinformatie met geavanceerde antivirusfunctionaliteit en slimme sandboxing in de cloud.

BESTANDEN, URL'S EN E-MAILBERICHTEN

Onze oplossing bewaakt het uploaden en downloaden van bestanden en andere content van en naar Salesforce-platforms zonder het gebruik van Salesforce in de weg te zitten.

SALESFORCE CLOUD

Content wordt in Salesforce onderschept en doorgelicht op basis van een gepatenteerd proces voor detectie en bedreigingsanalyses in de F-Secure Security Cloud.

ANALYSEREN

We voeren een meerfasig analyseproces uit op basis van diverse technologieën en het risicoprofiel van de content.

 • Tests op basis van bedreigingsinformatie
 • Antivirusbescherming op basis van meerdere engines
 • Slimme sandboxing in de cloud
DETECTEREN

Kwaadaardige content wordt automatisch geblokkeerd. Het verdere gebruik ervan wordt voorkomen en gebruikers ontvangen advies over de volgende stap.

REAGEREN

Dankzij rijke rapportagefunctionaliteit, beveiligingsanalyses en volledige audit trials voor uw Salesforce-platform kunnen beheerders efficiënt op incidenten reageren.

Whitepaper

Maak uw Salesforce cloud optimaal veilig

In deze whitepaper geven we een overzicht van uw verantwoordelijkheden, schetsen we de bedreigingen waarmee het platform wordt geconfronteerd en leggen we uit waarom F-Secure Cloud Protection for Salesforce de sterkste, eenvoudigste en minst verstorende manier is om de risico's voor uw organisatie te beperken.

Wat voor model wordt gehanteerd voor het verdelen van de verantwoordelijkheid voor de beveiliging van cloud-diensten?

Cloud-diensten bieden een alternatief voor traditionele IT-infrastructuren en bieden vaak aanzienlijke voordelen voor de beveiliging. Ze hanteren daarnaast een shared responsibility-model voor het beschermen van uw content. Wat houdt dat in de praktijk in?

Nu steeds meer organisaties gebruikmaken van cloud-diensten, wordt er meer verantwoordelijkheid bij cloud providers neergelegd. Dat betekent dat zowel cloud providers als klanten aansprakelijk zijn voor fouten die binnen hun invloedssfeer vallen. Simpel gezegd: als het in de cloud plaatsvindt, heeft uw leverancier de plicht om het te beveiligen.

Dat ontslaat u echter niet van alle verantwoordelijkheid. Alles dat vanaf de endpoints van uw organisatie de cloud binnenkomt, valt onder úw zorgplicht. Gartner, het toonaangevende onderzoeks- en adviesbureau voor de IT-sector, voorspelt dat in 2020 maar liefst 95% van alle cloud-gerelateerde beveiligingsincidenten te wijten zal zijn aan fouten van klanten. Gezien deze prognose is het van cruciaal belang voor bedrijven om volledig inzicht te hebben in hun shared responsibility-model en relevante beveiligingsprocedures toe te passen.

Asset 2

Om voor het beveiligingsniveau te zorgen waarom uw organisatie en bedrijfsmiddelen vragen, moet u de volgende maatregelen treffen:

 • 1. Selecteer de juiste dienst voor uw organisatie
 • 2. Verwerf inzicht in uw verplichtingen op basis van het shared responsibility-model van de cloud-dienst
 • 3. Richt uw beveiliging samen met de cloud provider in
WE ZIJN BIJZONDER TEVREDEN OVER ONZE SAMENWERKING MET F-SECURE AAN DE BEVEILIGING VAN ONZE SALESFORCE-OMGEVING

Onze organisatie werkt met vooraanstaande hogescholen en universiteiten samen met het doel om hun studenten te helpen slagen. Voor ons is het van cruciaal belang om de gevoelige informatie die we met studenten en onderwijsinstellingen delen te beschermen. Onze reputatie staat of valt met hun vertrouwen. We zijn enorm tevreden over F-Secure. Zijn beveiligingsoplossing voor Salesforce is de beste die op de markt verkrijgbaar is. En de ondersteuning die het team van F-Secure ons bood bij de ingebruikname van de oplossing was in één woord geweldig.

Dave Gardner

Chief Technology Officer, Quad Learning Inc.

Neem contact met ons op

Bent u klaar voor het waarborgen van effectieve beveiliging van uw cloud-omgeving? Neem contact met ons voor een demo!